Foldedør eller skyvedør: Hvilket alternativ passer best for deg?

Når det gjelder valg mellom foldedører og skyvedører, kan det være en utfordring å finne det rette alternativet. Selv om skyvedører ofte er rimeligere i pris, tilbyr Halfrid både enkelte og doble foldedører som er enda billigere og enklere å montere enn skyvedører.

Sjekk ut Magnus Foldedør Dobbel her.

Sjekk ut Magnus Foldedør Hvit her.

Foldedører gir muligheten for den største åpningen, noe som er ideelt for deg som ønsker en sømløs overgang mellom en innendørs og utendørs dør. På den annen side, kan foldedører være mer komplekse å montere og vedlikeholde, og også være litt mer utsatt for vær og vind.

Skyvedører har større glassflater som gir en bedre utsikt og mer naturlig dagslys, samt et enklere og rent inntrykk. De krever ikke plass på utsiden eller innsiden, og er også mer energieffektive sammenlignet med foldedører.

Ved valg mellom foldedør og skyvedør, vil dine personlige ønsker og behov avgjøre hvilket alternativ som passer deg best. Hvis du ønsker den største åpningen, er foldedør et godt valg. Men hvis du søker et mer energieffektivt og enkelt alternativ, kan skyvedør være det rette valget.

Hos Halfrid.no kan du finne både enkelte og doble foldedører som er både billigere og enklere å montere enn skyvedører.